Chelsea krangler med City

og Jérémy Clément mot Paris St. Germain. 3. des 2008

og Jérémy Clément mot Paris St. Germain. 3. des 2008 Foto: AFP/Scanpix

Stridens kjerne er en 19 år gammel spiss.

Daniel Sturridge er bare 19 år, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket i Premier League. Han har spilt 21 ligakamper og scoret fem mål for Manchester City.

Nå er han på vei til Chelsea.

Kontrakten med City utløper nemlig i sommer og da vil Sturridge flytte til London og skrive under for Chelsea. Ettersom han er under 24 år og dermed faller utenfor Bosman-bestemmelsene, har City krav på økonomisk kompensasjon.

Problemet er at klubbene ikke klarer å bli enige. Nå vil overgangssummen bestemmes av det engelske fotballforbundets utvalg for overgangsdisputter, skriver The Guardian.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

City krever 100 millioner kroner, mens Chelsea anser 19-åringen for å være verdt 30 millioner. Ifølge The Guardian er det ventet at det ender med en avtale om at Chelsea betaler 50 millioner kroner i kompensasjon til City, og at dette vil inkludere en rekke klausuler knyttet til prestasjoner og antall kamper.

Sturridge har vært en av favorittene til Citys manager Mark Hughes, men skal ha provosert Hughes ved å kreve 550.000 kroner i ukelønn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.