RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea krever millioner av Mutu

Sist oppdatert:
Chelsea krever at Adrian Mutu betaler klubben åtte millioner pund i kompensasjon.

Under en høring i London onsdag krevde Chelsea ifølge BBC en kompensasjon på åtte millioner pund av den rumenske spissen Adrian Mutu. Chelsea mener 26-åringen brøt kontrakten sin da han testet positivt for kokain i oktober i fjor.

Rumeneren hadde tre og et halvt år igjen av sin femårskontrakt, og Chelsea vil ha tilbake åtte av de 15,8 millionene de betalte for ham.

Både daglig leder Peter Kenyon og manager Jose Mourinho deltok på høringen. Saken kan bli brakt videre til UEFA og eventuelt også en sivil domstol.

Saken er trolig den første hvor en klubb som har sparket en spiller samtidig krever økonomisk kompensasjon. Den engelske spillerforeningen mener det vil sette en farlig presedens dersom Mutu må innfri Chelseas krav.

Chelsea forsøkte å holde tilbake Adrian Mutus spillerlisens, men FIFA tillot ikke dette og ga spissen klarsignal for å skrive under for Juventus i januar. Han er spilleklar for den italienske klubben når hans sju måneder lange utestengelse er ferdig sonet 16. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere