RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea la inn bud på Henry

Sist oppdatert:
Arsenal bekrefter at Chelsea la inn et formelt bud på Thierry Henry denne uken. Men "Gunners" var ikke villig til å selge. Vil du ha Henry til Chelsea? Si din mening her.

Det er den spanske sportsavisen AS som avslører at Arsenal denne uken avslo et bud fra London-rival Chelsea.

Ifølge britiske medier var summen mellom 40 og 50 millioner pund (465-585 millioner kroner). Arsenals viseformann David Dein skal ha bekreftet budet overfor AS.

- Vi vet at Real Madrid er interessert i ham, og vi vet at Chelsea vil ha ham, for Abramovitsj kom selv til Highbury med et formelt bud. Men Henry er ikke til salgs til noen pris, uansett hvem som byr, sier Dein til avisen.

- Pengene ville vært interessante bare om vi kunne kjøpe en annen spiller som Henry, men en slik spiller finnes ikke, for han er den beste i verden, understreker han.

Thierry Henry ble nylig nominert til FIFAs "årets spiller" pris sammen med Zinedine Zidane og Ronaldo i Real Madrid.

Tidligere denne uken opplyste Pavel Nedveds agent at Chelsea ønsket å kjøpe ham når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Engelske medier har også linket John Carews lagkamerat i Roma, Francesco Totti, til Stamford Bridge.

Vil du ha Henry til Chelsea? Si din mening her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere