RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea må svare for UEFA

UEFA har bestemt seg for å innlede en disiplinærsak mot Chelsea etter bråket i Barcelona i forrige uke. Jose Mourinho har to uker på å svare for seg.

UEFA har innledet en disiplinærsak mot Chelsea etter at deres spillere kom for sent til andre omgang i forrige ukes Champions League-kamp mot Barcelona og manager Jose Mourinho droppet pressekonferansen.

En talskvinne for UEFA sa torsdag at Chelsea har frist fram til 14. mars med å sende et skriftlig svar i sitt forsvar. UEFAs kontroll- og disiplinærkomité møtes ifølge Reuters 24. mars for å diskutere saken.

Chelsea, som fikk spissen Didier Drogba utvist på Nou Camp, tapte den første kampen i åttedelsfinalen med sifrene 2-1.

Jose Mourinho var rasende etter kampen fordi Frank Rijkaard visstnok skal ha tilbrakt pausen i dommergarderoben. Chelsea portugisiske manager mener nederlenderen forsøkte å påvirke dommer Anders Frisk.

Jose Mourinho kom i medias søkelys også etter Chelseas neste kamp, ligacupfinalen mot Liverpool, der han ble utvist av fjerdedommer Phil Crossley. Det engelske forbundet avgjorde onsdag at Mourinho ikke vil bli straffet ytterligere for det som skjedde på Millenium Stadium i Cardiff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere