*Nettavisen* Sport.

Chelsea-marerittet endelig over

Florent Malouda har skrevet under for tyrkisk klubb.

Etter et tungt år i Chelsea, hvor han brukte brorparten til å trene med klubbens U21-lag, har franske Florent Malouda endelig skrevet under for en annen klubb.

Bakgrunnen for uoverensstemmelsene var at Malouda ønsket seg bort fra klubben sist sommer. Flere klubber var interessert, men ingen hadde mulighet til å betale den lønnen franskmannen ønsket.

Overgangskaoset førte til at 33-åringen ble satt ut av A-stallen, og i løpet av forrige sesong var han kun på banen i én kamp – til tross for at han mottok en ukelønn på cirka 80.000 pund.

Med José Mourinho tilbake på Stamford Bridge var det imidlertid flere som forventet at den portugisiske manageren skulle få skikk på spilleren han hentet til klubben i 2007, men da 33-åringens kontrakt utløp forrige måned ble det helt klart at han hadde spilt sin siste kamp i den blå drakta.

Flere engelske klubber skal ha vært interessert i kantspillerens tjenester, men på grunn av de høye lønnskravene var det tyrkiske Trabzonspor som til slutt signerte Malouda.

Trabzonspor endte på niendeplass i den tyrkiske serien forrige sesong, og har blant andre Alanzinho og tidligere Tottenham-spiller Didier Zokora i stallen fra før.(ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag