RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Chelsea nærmer seg rekord

Sist oppdatert:
Chelsea tok sin 13. strake hjemmeseier lørdag, og er bare én hjemmetriumf unna å sette ny rekord i Premier League.

CHELSEA-BIRMINGHAM 2-0: Chelsea gjorde det Manchester United ikke klarte onsdag kveld – de slo Steve Bruces mannskap 2-0 på Stamford Bridge, i en kamp der hjemmelaget aldri var truet. Tvert imot – det virket isteden bare å være et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Birmingham hadde svært lite å stille opp med, og hadde det ikke vært for en viss ineffektivitet av hjemmelaget, kunne det fort blitt stygge sifre.

Vinner Chelsea sin neste hjemmekamp mot Charlton også, setter de ny rekord. Den gamle tilhører Newcastle, og ble satt for ti år siden. Den gangen ble seiersrekken brutt av Manchester United, som vant 1-0 på St. James’ Park.

Hernan Crespo og Arjen Robben nettet for Chelsea lørdag ettermiddag, etter at begge scoret sine mål i første omgang.

Seieren var Chelseas 250. i Premier League-sammenheng. Chelsea ble også den tredje klubben i historien til å sanke inn over 100 poeng i løpet av ett kalenderår. Chelsea har tatt i gjennomsnitt 2,66 poeng per kamp i 2005. Liverpool har rekorden med 107 poeng i 1982.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere