*Nettavisen* Sport.

Chelsea og Liverpool i keeperkrig

Liverpools manager, Rafael Benitez. Foto: AP/Scanpix

Både Chelsea og Liverpool ønsker å kjøpe keeper-talentet Scott Carson fra Leeds. Rafael Benitez mener valget må være enkelt for 19-åringen.

18.01.05 08:31

Rafael Benitez, som tidligere denne sesongen ikke ville snakke navn når det gjelder potensielle kjøp, går nå offentlig ut med sin interesse for Scott Carson i Leeds. Interessen var uansett godt kjent.

Liverpools spanske manager mener 19-åringen vil tjene mye på å gå til Liverpool i stedet for Chelsea. Forklaringen er enkel: Chris Kirkland er stort sett skadet, og Jerzy Dudek er stabilt ustabil.

- Vi har snakket om Carson en god stund. Etter problemene med Chris Kirkland snakket vi med Leeds, men vi gjorde det også før det. Vi trenger en keeper for framtiden - eller vi trenger en keeper med erfaring, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

- Carson har ikke erfaringen, men han har kvaliteten. Jeg føler at det vil være en god mulighet for ham her, fordi han vil får spille flere kamper. Hvis du ser på Chelsea, så har de en veldig god og ung keeper. Hvis jeg måtte ta hans avgjørelse, ville jeg gått til Liverpool, argumenterer Benitez.

Chelsea skal ønske Carson som andrevalg bak Petr Cech, ettersom Carlo Cudicini trolig blir solgt enten i januar eller kommende sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag