RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea-revansj i ny målfest

Sist oppdatert:
London (NTB): Chelsea fikk revansj mot Manchester United i en ny dramatisk målfest i ligacupen. Hjemmelaget vant 5-4 etter ekstraomganger.

Scoringer av Dean Sturridge og Ramires i ekstraomgangene ga hjemmefansen tilbake godfølelsen etter søndagens bitre 2-3-tap i serien.

Helt til flere minutter inn i tilleggstiden så historien ut til å gjenta seg. United ledet 3-2 etter at Ryan Giggs, Javier Hernández og Nani hadde gitt laget ledelsen hver sin gang.

David Luiz og Gary Cahill utlignet de to første gangene, men Alex Fergusons menn så ut til å få med seg kvartfinalebilletten. Da tabbet Scott Wootton i United-forsvaret seg ut og felte Ramires i feltet. Innbytter Eden Hazard gikk fram og satte inn 3-3-målet på straffespark i fjerde tilleggsminutt.

Det var bare starten på marerittet fra Wootton. Midtveis i første ekstraomgang kom et langt framspill som han burde hatt full kontroll på. I stedet ble hans forsøk på å nikke ballen tilbake til Anders Lindegaard en målgivende pasning til Sturridge, som smatt mellom, rundet keeper og sendte Chelsea foran for første gang.

Ramires hamret en ny spiker i United-kista da Chelsea kontret etter en United-corner fire minutter før slutt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere