Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-stjerne arrestert - mistenkt for voldtekt

Callum Hudson-Odoi er i trøbbel, skriver flere britiske tabloidaviser mandag.

Chelsea-stjernen Callum Hudson-Odoi ble arrestert av London-politiet, etter at et nattlig møte med en modell endte med bråk, skriver Daily Mail.

Ifølge avisen ble politiet tilkalt av kvinnen klokken 03.53, natt til 17. mai, og en ambulanse skal ha fraktet henne til sykehuset etter hendelsen.

Til The Times bekrefter London-politiet at de har arrestert Hudson-Odoi som følge av mistankene og at han nå er mistenkt for voldtekt.

Ifølge avisen skal nødetatene ha rykket ut etter rapporter om en kvinne som sa at hun ble voldtatt. Hun er brakt til sykehus. En mann ble arrestert på stedet for mistanke om voldtekt, skriver politiet i en uttalelse.

Hudson-Odoi skal ha blitt løslatt mot kausjon i påvente av at saken skal behandles videre i midten av juni.

Etterforsker saken

Politiet skal ha fortsatt etterforskingen i Chelsea-stjernens leilighet gjennom søndagen.

The Sun hevder Hudson-Odoi sendte en bil for å plukke opp kvinnen på forhånd, men det er uklart hva som gikk galt underveis i møtet mellom de to.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Chelsea har foreløpig ikke kommentert saken, verken i media eller gjennom egne kanaler, men spillere og støtteapparat skal ha blitt informert om hendelsen søndag ettermiddag.

Hudson-Odoi var den første Premier League-spilleren som testet positivt på koronaviruset tidligere i vår, men er friskmeldt og klar for spill igjen nå.

Skrev ny millonkontrakt

19-åringen regnes som et av de største talentene i Premier League og har det siste året vært sterkt koblet til en overgang til Bayern München.

I september i fjor signert han en ny kontrakt med Chelsea, verdt 180.000 pund i uka.

Nå føyer han seg inn i rekken av Premier League-stjerner som har havnet i trøbbel under Englands «lockdown» under koronakrisen.

Manchester Citys Kyle Walker måtte beklage etter at han arrangerte fest, med blant andre eskortejenter.

Moise Kean fikk Everton til å reagere kraftig da han arrangerte en såkalt «lockdown-fest» i april.

Les også: Fotballspiller tatt på fersken. Nå har han fått sparken

Mye bedre var ikke Aston Villas Jack Grealish, som krasjet bilen sin etter å ha deltatt på en fest i slutten av mars.

Tottenham-spillerne Serge Aurier og Moussa Sissoko trosset myndighetenes råd da de trente utendørs for en snau måned siden.

Også Spurs-trener José Mourinho måtte beklage etter å ha arrangert trening for sine spillere i april.

Forrige uke ble Wolves-spillerne Morgan Gibbs-White tatt på fersken etter å ha dukket opp på en fest, da han burde ha vært hjemme.

Kommentarer til denne saken