Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-stjerne avhøres

En Chelsea-spiller er nøkkelmannen i voldtektssaken i England. Han skal være personen som tok med den 17 år gamle jenta til Grosvenor House Hotel i London.

En ung Chelsea-spiller kan bli politiets nøkkelvitne i den stygge voldtektssaken som har rystet engelsk fotball denne uken.

Det skal være han som plukket opp den 17 år gamle jenta i en bar på Sanderson Hotel og tok henne med til Grosvenor House Hotel.

Hun skal frivillig ha samtykket til å ha sex med Chelsea-spilleren, og spørsmålet politiet stiller seg nå, er om han var med på å organisere gruppevoldtekten eller om han bare ble et vitne til det som skjedde.

- Spilleren som jenta frivillig hadde sex med, kan være nøkkelen i denne saken. Han vil bli forhørt og bedt om å gi en full erklæring av hva som skjedde. Så fort dette avhøret er gjort, vil det bli avgjort om han skal bli behandlet som mistenkt eller vitne, sier en kilde ved Scotland Yard til The Sun.

Mye ligger nå på Chelsea-spillerens skuldre. Skjebnen til sju spillere fra en annen Premier League-klubb er avhengig av hva han forteller politiet.

- Hva han har å si, har mye å si for hva utfallet av saken blir, og han kan fort bli stjernevitnet i saken. Det er opp til ham å gjøre det rette og fortelle sannheten, sier kilden.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken