Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea-stjerne hetses i sosiale medier etter at Lampard fikk sparken

Antonio Rudiger får støtte av lagkamerat etter at Chelsea-fans gikk til angrep på tyskeren i sosiale medier.

Etter at Frank Lampard fikk sparken i Chelsea denne uken kunne The Athletic avløre at flere spillere var misfornøyd med mangelen på taktiske instruksjoner og kommunikasjon med spillergruppa.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Manageren skal ha unnlatt å snakke med enkelte spillere i flere måneder og hans manglende kontakt med spillerne skal ha sjokkert flere Chelsea-stjerner.

Mandag morgen uttalte Danny Murphy på TalkSport at en kilde hadde fortalt ham at Antonio Rudiger og Matteo Kovacic gikk direkte til Chelsea-styret for å klage på Lampard.

Samtidig kom rapporter om at Rudiger hadde havnet i håndgemeng med lagkaptein Cesar Azpilicueta mer enn én gang denne sesongen.

Det er disse rapportene som skal ha fått det til å koke over for den delen av Chelsea-fansen som fremdeles støttet Frank Lampard. Det førte til at Antonio Rudigers Instagram-konto ble overøst med hets.

«Du er skyldig», «Forlat Chelsea,», «skammelige rapporter, ikke ønsket i klubben», «den verste forsvarsspilleren», er noen av kommentarene på Rudigers nyeste Instagram-bilde.

Hetsen fra Chelsea-fansen og ryktene om at Rudiger har skyld i Lampards sparking har fått Tammy Abraham til å ta til sosiale medier for å forsvare lagkameraten.

«Hører noen ville ting om Antonio Rudiger på sosiale medier i dag. Det er bare tull. Toni er en storebror for oss alle», skriver Abraham.

Chelseas nye manager Thomas Tuchel leder laget for første gang mot Wolverhampton onsdag kveld.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?