*Nettavisen* Sport.

Chelsea stormer videre

Jose Mourinho er en mann for Champions League. Forrige sesong ledet han Porto til seier i turneringen. Nå har han fått en pangstart med Chelsea.

20.10.04 23:31

CHELSEA - CSKA MOSKVA 2-0: Chelsea har slitt med å score i Premier League. Men i Europa hamrer engelskmennene inn mål etter mål.

Onsdag ble CSKA Moskva enkelt slått 2-0, og Chelsea tok sin tredje strake seier i gruppe H. Nå er Chelsea så og si klar for sluttspillet i Europas gjeveste klubbturnering.

John Terry ga Jose Mourinhos menn ledelsen med en heading fra kloss hold etter bare ni minutters spill. Eidur Smári Gudjohnsen fastsatte sluttresultatet til 2-0 like før sidebyttet.

I gruppe H topper nå Chelsea med tre strake seire og 8-1 i målforskjell. Det er like mange mål Chelsea har scoret i Premier League hittil i sesongen på ni kamper.

CSKA Moskva er nummer to i gruppen med fire poeng.

Mutu-fokus
Både før og etter kampen måtte Jose Mourinho svare på spørsmål omkring den doptatte spissen Adrian Mutu. Chelsea-spissen innrømmet onsdag bruk av kokain.

- Jeg vil lære spillerne våre hvordan de skal oppføre seg som profesjonelle i fremtiden. Men jeg er manager for 24 spillere, og jeg vet ikke hva de gjør hvert minutt hver dag og hva de gjør i sine privatliv. Det er umulig å kontrollere det, sa Mourinho i forbindelse med Chelseas kamp mot CSKA Moskva onsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.