RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea-trenerens kone drikker urin

Foto: Faksimile Youtube
Sist oppdatert:
Kona skjemmer ut den nye Chelsea-treneren Avram Grant.

Trener Avram Grant har bokstavelig talt fått en pissdårlig start i Chelsea.

Først vant Manchester United 2-0 over Chelsea i hatoppgjøret på Old Trafford, i Avram Grants første kamp som trener for Chelsea. Nå avslører britiske tabloider at hans kone Tzofit Grant (43) har drukket sin egen urin på sitt israelske TV-program.

Sjokkerende TV-program
Grants fargerike kone Tzofit skal ha vært skuespiller på sine yngre dager, men gjør tydeligvis hva som helst for å beholde plassen i rampelyset.

Hennes TV-program «Milkshake» var opprinnelig et morgenprogram, men TV-kanalen måtte endre sendetiden fordi seerne satte frokosten i halsen av Tzofits mange stunts.

Tzofit Grant, som er kjent for å farge håret i allverdens farger, har blant annet badet i smeltet sjokolade, badet i spagetti og tomatsaus med en mannlig partner, drukket vann fra det salte Dødehavet og ikke minst - drukket urin under sending.

- Kommer til å elske henne
Nå spår mange av tabloidene at hun har planer om å erobre den britiske TV-verden. Og Tzofit har ingen planer om å tone ned sin personlighet for å skåne sin nyervervede trener-ektemann.

- Jeg, slik som alle andre i mitt land, vet hvem jeg er og hvordan jeg er. Jeg kommer definitivt ikke til å endre på meg selv, sier Tzofit Grant ifølge Daily Mail.

Og til den samme avisen sier en israelsk journalist følgende:

- Tabloidene kommer til å elske henne. Hun kommer til å bli større enn Nancy Dell’Olio, fordi hun virkelig elsker å være i fokus.

Etter omtalen av saken mandag kveld har den skandaløse videoen blitt fjernet fra YouTube.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere