RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea vil ha Owen

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea kan bli den nye adressa for Newcastles Michael Owen.

Manager Luiz Felipe Scolari har fått beskjed om at klubben må kutte i budsjettene. Hvilket betyr at han bare har ti millioner pund - eller drøyt 100 millioner kroner - til rådighet til spillerkjøp i januar.

Klubben vurderer derfor å kjøpe Newcastlespissen Michael Owen, som de verdsetter til mellom tre og fem millioner pund. Owens kontrakt med Newcastle løpet ut etter sesongen. Scolari vil gjerne ha en toppspiller som cover for Didier Drogba, skriver The Sun.

Det eneste som man er bekymret over på Stamford Bridge, er Owens lange skadeliste. Men de vil sjekke hans fysiske form i de neste ukene, før de bestemmer seg for eventuelt å kjøpe.

Scolaris førstevalg var Sevillas brasilianske spiss, Luis Fabiano. Men prislappen på 25 millioner pund har gjort overgangen umulig.

Owen tjener i dag 108.000 pund i uka i Newcastle. Han får definitivt ikke den lønna i Chelsea, der det er ventet at han kan bli tilbudt 60.000 per uke, i tillegg til forskjellige bonusordninger.

Chelsea kan få konkurranse fra Tottenham, som desperat jager en spiss. Manager Harry Redknapp vet at det er mye billigere å kjøpe Owen, ennå å kjøpe 12 millioner pundmannen Jermaine Defoe fra Portsmouth.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere