*Nettavisen* Sport.

Chelsea vinner klart

Foto: FELIPE TRUEBA (EPA)

West Ham er ute av form og mangler viktige spillere. Her er dagens andre oddstips.

23.04.11 10:41

Vi fortsetter Påskeaften på langoddsen med dagens andre dobbel fra fotballøya. Nå ser vi på de to kampene med sen kampstart, begge er interessante med tanke på oddsspill, selv om oddsen på det ene objektet ble satt kraftig ned før vi rakk å publisere dette tipset.

Sportspills meny lørdag:
Tipping: Liverpool garderes
Oddstips 1: Villa vinner
Oddstips 2: Vi tror på Chelsea
Sjekk også: Lesernes oddstips lørdag
Trav: Klosterskogen lørdag

Chelsea - West Ham
Chelsea har ikke hatt noen kjempemessig sesong, men kjemper likevel i toppen. De har kastet bort en del poeng, spesielt på bortebane, men siden alle andre også har gjort det samme er Chelsea på 2. plass, bare 6 poeng bak ligaleder Manchester United. 12-2-2 på hjemmebane er sterkt. Man har tilsynelatende endelig tatt inn over seg at det ikke nytter å ha Fernando Torres på topp så lenge han ikke scorer mål, og med Drogba, Malouda og Kalou har man inkassert 3-1 seire over West Brom og Birmingham i de to siste. Men nå er utrolig nok manager Ancelotti ute og sier at han vurderer Torres fra start i dagens kamp. Hvis det skjer og Chelsea ikke vinner, må nesten Ancelotti ta sin hatt og gå. Spennende blir det hvertfall.

Alex og Ramiers er ute, mens Ivanovic og Cole ser ut til å kunne spille tross småskader sist.

Troppen: Cech, Bosingwa, Ferreira, Terry, Luiz, Ivanovic, Zhirkov, Cole, Bertrand, Mikel, Essien, Lampard, Benayoun, Kalou, Malouda, Anelka, Torres, Drogba, Turnbull.

West Ham har 0-1-4 på de fem siste og det er dårlig nytt når man ligger på nedrykk. Men det er jevnt i bunnen, så det er ikke kjørt. Det er bare at spillet ikke sitter, man gjør knapt en kamp uten elementære feil for tiden. Sist kunne man klart ett poeng hjemme mot Aston Villa, men røk 1-2 helt fortjent etter en sen Villa-scoring. Med 2-7-7 på bortebane og ute av form er man et lett bytte for de gode hjemmelagene. I dag mangler man igjen sin viktigste spiller Scott Parker (m). O'Neil (m) og Dyer (m) er også ute.

Troppen: Green, Jacobsen, Tomkins, Upson, Bridge, Noble, Hitzlsperger, Piquionne, Spector, Ba, Cole, Boffin, Reid, Da Costa, Boa Morte, Obinna, Collison, Keane.

Nå må Ancelotti tenke på lagets og egen fremtid og starte med sine beste spillere. Man er tross alt med i kampen om gull i Premier League. West Ham skal være bortimot sjanseløse på Stamford Bridge, der de røk 1-4 i fjor. Vi tror hjemmeseieren blir klar og tar med 1,55 på hjemmeseier med to mål eller mer i en dobbel. Objektet kan også spilles alene.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Millwall - Preston
Milwall er gode hjemme på The Den og de er fortsatt med i kampen om play-off. Etter 0-0 hjemme mot Bristol City og tap 1-2 for ferdigspilte Coventry i de to siste begynner det imidlertid å se vanskelig ut. Det er 6 poeng opp til Leeds og Nottingham Forest som ligger som nummer 6 og 7. Når Millwall ligger som nummer 10 med 61 poeng blir det vanskelig, det kan gå men det er mange om beinet som stiller sterkere når 4 runder gjenstår. Savnet av de faste spissene har vært merkbart i det siste.

Manager Kenny Jackett mangler for tiden alle sine tre faste spisser. Morison og Harris er suspendert, mens Lisbie er skadet. Han har fortsatt McQuoid og eventuelt Bouazza, men disse har ikke det høyeste scoringssnittet for å si det mildt, og det har vært snakk om å tilbakekalle en spiller fra utlån i lavere divisjoner, uten at vi vet hvem det er snakk om. Kapteinen Paul Robinson skadet seg under oppvarmingen mot Coventry og må kanskje stå over igjen.

Preston ligger på nedrykk med sine 39 poeng. Med 4-2-1 på sine syv siste har man slett ikke gitt opp, og etter at lagene over spilte fredagskamper er det to poeng opp til Scunthorpe, fem til Crystal Palace og seks til Doncaster. Det kan gå det, disse lagene er ikke i form. Prestons 3-8-10 på bortebane totalt er ikke mye å skryte av, men heller ikke blant de aller verste. Cort (f) kan være tilbake fra skade og St Ledger er eneste fravær for tiden.

Innbyrdes oppgjør:

27.11.2010 Preston - Millwall 0 - 0
14.01.2006 Preston - Millwall 2 - 0
10.09.2005 Millwall - Preston 1 - 2
24.04.2005 Millwall - Preston 2 - 1
13.11.2004 Preston - Millwall 1 - 1

Her har Norsk Tipping satt opprinnelig oddsen til 1,45 for H, 5,10 for B. Det mener vi er å undervurdere Preston, som har tatt poeng i seks av sine syv siste og kjemper for ny kontrakt i hver eneste duell. De har også tatt poeng i fire av de fem siste innbyrdes oppgjør, og når Millwall så tydelig lider av mangelen på spisser, skal de ikke være så store favoritter, mener vi. Dagens kanskje beste tilbud var 2,20 i odds på at denne kampen ender med U eller B. Disse gull-oddsene ble dessverre justert ned veldig tidlig, før vi rakk å publisere dette tipset. Så vi har mistet mye av verdien i dette objektet, ny odds er 1,75 for at kampen ender U eller B. Vi tipset jo dette ikke bare fordi oddsen var (for) god, men fordi vi faktisk tror at Preston tar poeng. Derfor bruker vi den nye oddsen, dog med en sur følelse i magen over hvor godt spillet var i morgentimene. Dobbelen gir nå 2,71 i total odds og har spillefrist klokken 18.15. Vi setter 100 kroner.

42. Millwall - Preston (0-1) 3,15 3,45 1,75
44. Chelsea - West Ham (0-1) 1,55 3,75 3,80

Total odds 2,71

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag