Gå til sidens hovedinnhold

Chelseas ønskeliste

Roman Abramovitsj skal på managerjakt i sommer.

Mye har blitt sagt og skrevet om Chelsea-trener Carlo Ancelotti de siste ukene. Spekulasjonene i engelsk media går på at italieneren kan være ferdig i londonklubben.

I sin andre sesong på Stamford Bridge, ender italieneren trolig opp uten sølvtøy, noe som nok ikke faller i god jord hos Chelseas mektige eier, Roman Abramovitsj.

Hiddink og Boas
Selv har den tidligere Milan-treneren uttalt at han ikke vet hva som skjer etter sesongen, men at han gjerne fortsetter i sjefsstolen for de blå.

Tirsdag skriver imidlertid seriøse The Guardian at Abramovitsj ønsker å erstatte Ancelotti denne sommeren, og at russeren allerede skal ha ønskelisten klar.

Øverst på denne listen skal nederlandske Guus Hiddink og portugisiske André Boas Villas stå.

Hiddink har i løpet av de siste sesongene hatt stor suksess som landslagstrener for flere nasjoner, mens Boas Villas har ledet Porto til finalen i europaligaen denne sesongen.

- Fantastiske Chelsea
Sistnevnte har også en fortid i Stamford Bridge-klubben. Under José Mourinhos ledelse var 33-åringen speider og hadde også den samme rollen i Inter.

- London er en by der jeg kunne leve drømmelivet. Folkene i Chelsea er fantastiske - fra spillere og trenere, til eieren, sier den portugisiske treneren.

Hiddink på sin side er for tiden landslagstrener og vil nok trolig ikke forlate den jobben denne sommeren. Skulle imidlertid Tyrkia mislykkes i kvalifiseringen til EM, kan ting skje.

Ifølge The Guardian skal Mark Hughes, Rafael Benítez, Harry Redknapp og Frank Rijkaard være andre aktuelle kandidater.

HTML EMBED
Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken