RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chippen i landslagstroppen

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/BELGA/YVES BOUCAU
Den tidligere stabækvingen Christian Wilhelmsson er med i Sveriges landslagstropp til privatkampen mot Egypt 18. november.

Christian Wilhelmsson har gjort sine saker bra i Anderlecht og nå har også den svenske landslagsledelsen fått opp øynene for "Chippen".

Da Tommy Söderberg og Lars Lagerbäck presenterte troppen til privatkampen mot Egypt var den tidligere stabækspilleren med.

- Wilhelmsson var med i King's Cup for snart et år siden. Den gangen hadde han problem med sykdom og fikk ikke vist seg skikkelig frem. Siden den gang har han flyttet fra Norge til Belgia og vi tror forhåpentligvis at han vil ta store steg fremover der. Han er rask og teknisk, og spiller på kanten i Anderlecht som har et spill som ligner vårt, sa Lagerbäck på pressekonferansen da troppen ble offentliggjort.

Tre debutanter

Wilhelmsson fikk sin landslagsdebut i King's Cup og står med en landskamp.

I troppen var også tre debutanter. Hammarby-backene Alexander Östlund og Max von Schleebrügge og midtbanespilleren Martin Ericsson fra IFK Göteborg.

Sverige må klare seg uten spillere som Johan Mjällby, Fredrik Ljungberg, Zlatan Ibrahimovic, Teddy Lucic og Andreas Jakobsson av ulike grunner. I tillegg er Andreas Isaksson, Mikael Dorsin och Kim Källström flyttet ned på U21-landslaget til EM-kvalifiseringskampen mot Spania.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere