RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chisora pågrepet etter bokseskandale

Foto: Getty Images / All over press
Sist oppdatert:
Dereck Chisora lagde skandale både før og etter at han tapte lørdagens WBC-tittelkamp.

Dereck Chisora lagde skandale både før og etter at han tapte lørdagens WBC-tittelkamp i tungvektsboksing mot Vitali Klitsjko, og søndag ble han pågrepet av politiet.

Chisora og hans trener Don Charles ble pågrepet og tatt inn til avhør da de var på vei om bord i et fly for å reise hjem til Storbritannia. Årsaken var slåsskampen med tidligere bokser David Haye lørdag kveld.

40-årige Klitsjko forsvarte tittelen for 10. gang med en klar og enstemmig poengseier, men det var Chisoras oppførsel som fikk all oppmerksomheten. Under innveiingen fiket briten til den ukrainske mesteren. Lørdag sørget han for at kampen ble forsinket da han truet med å trekke seg. Da han omsider var på plass i ringen, spyttet han vann i ansiktet på mesterens bror Vladimir.

Etter det klare nederlaget, havnet Chisora i krangel med den David Haye, som var ekspertkommentator for en britisk TV-kanal. De slo løs på hverandre, og Hayes manager Adam Booth fikk

flere stygge kutt i ansiktet. Chisora ble også slått til blods.

Haye havnet for øvrig i krangel også med Vitali Klitsjkos manager Bernd Boente på en kaotisk pressekonferanse.

- Jeg er svært skuffet. Blodsutgytelse på pressekonferansen ... boksesporten bør ikke være slik, sa Klitsjko til BBC etter å ha sett TV-bilder av slagsmålet mellom Chisora og Haye. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere