FC BAYERN – PSG 2–0 (3-0 sammenlagt):

Bayern er videre til kvartfinale i Champions League, etter at de onsdag sendte PSG ut av turneringen.

Eric Maxim Choupo-Moting scoret det første for det tyske storlaget, mens Serge Gnabry også fant nettet.

Den ikoniske spissen har en fortid i nettopp PSG. Så sent som i 2018 spilte han for øvrig for Stoke i engelsk fotball.

Tyskerne hadde en 1-0-ledelse å gå på fra den første kampen i Paris og da Choupo-Moting sendte vertene foran et stykke ut i andre omgang onsdag, var veien tilbake svært lang for Lionel Messi og hans lagkamerater.

– De er i fullstendig oppløsning her nå PSG, de er i ferd med å smuldre opp, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes mot slutten av kampen.

– Det er krise uansett hvordan man vrir og vender på det, sa han videre om det exiten til det franske laget.

LES OGSÅ: Får kjeft etter Spurs-fiasko: – Totalt uforsvarlig

Misbrukte stor mulighet

Gjestene var friske i første omgang og jaktet målet som virkelig ville gitt nytt liv i håpet om avansement.

Lionel Messi fikk en god dobbeltsjanse etter rundt 25 minutters spill, men klarte ikke å tre ballen forbi et kompakt bayern-forsvar.

Vertene var heller ikke ufarlige og en avslutning fra Danilo tvang PSG-keeper Gianluigi Donnarumma til å gjøre et en god redning.

Første omgangs virkelig store sjanse fikk Vitinho like før pause. Bayern-keeper Yann Sommer var ustø med ballen i beina og Achraf Hakimi tvang ham til å gjør en stor feil. Vitinha fikk ballen på nærmest blank kasse, men et slapp skudd ble ryddet unna av Matthijs de Ligt i siste liten. Herlig forsvarsspiller av nederlenderen, men her burde portugiseren gikk gjestene ledelsen.

Etter de første 45 minuttene sto det målløst på Allianz Arena og der var fortsatt god nerve i kampen.

Punkterte kampen

Etter pause skulle mye handle om Eric Choupo-Moting. Først satte den tidligere Stoke-spilleren ballen i nettet etter 52 minutters spill. Det ble imidlertid oppdaget en offside på Thomas Müller i forkant og VAR annullerte scoringen.

Choupo-Moting ga seg likevel ikke og noen minutter senere kunne han juble igjen. PSG rotet det til for seg selv og Leon Goretzka kunne etter hvert sett opp Choupo-Moting i perfekt posisjon. Spissen gjorde ingen feil og Bayern var foran.

Også denne situasjonen ble VAR-sjekket, for et mulig frispark til Marco Verratti, men scoringen ble stående.

PSG presset på for en scoring, men helt på tampen ble Serge Gnabry sendt igjennom. han gjorde ingen feil og punkterte kampen.

På overtid satte også Sadio Mané ballen i mål for vertene, men igjen ble det avblåst for offside.