Gå til sidens hovedinnhold

Chris Smalling ønsker Ole Gunnar Solskjær som fast manager

Midtstopperen er klokkeklar rundt hva han tenker om nordmannen.

Det er ingen som helst tvil i Chris Smallings hode. 29-åringen ønsker Ole Gunnar Solskjær som fast manager i Manchester United.

- Med tanke på hvordan vi har spilt siden Ole kom inn, ville det vært en «no-brainer» dersom han fikk jobben. Vi ville definitivt blitt glade, sier Smalling i et intervju med The Times.

Midtstopperen er en av mange spillere som har tatt steg under nordmannens ledelse. Han er ikke i tvil om at 45-åringen er riktig mann på riktig sted.

- Ole sa at en av hovedgrunnene til at han kom tilbake, er hans tilkobling til klubben. Han har sett for seg alt. Jeg ser definitivt mye av det vi hadde under Sir Alex i Ole, forklarer Smalling.

Følg Nettavisen Sport på Instagram her!

Les mer

Tabloidavis: Saudi-Arabisk kronprins vil kjøpe Manchester United

Hadde ett mål

Spilleglede og troen på seg selv har vært stikkord som har gått igjen i korridorene på Old Trafford etter at Solskjær tok over som manager i desember. Smalling er også blant de som er takknemlige for måten nordmannen tar seg av spillerne sine på.

- Han kom inn med det ene målet: å få troen tilbake hos spillerne. Vi gikk gjennom en tøff tid og selvtilliten var lav. Han ønsker å legge armen om spillerne og si at «Du er en god spiller. Det er en grunn til at Manchester United kjøpte deg, jeg støtter deg og du kommer til å blomstre», sier 29-åringen.

Gode resultater

Til tross for at laget tapte 2-0 mot Paris Saint-Germain i midtuken, har Solskjær fått en drømmestart på karrieren som Manchester United-manager. Han har ledet laget til ni seirer på elleve kamper, og tapet mot PSG var lagets første nederlag under nordmannens ledelse.

I ligaen har rødtrøyene klatret inn blant topp-fire, og de er videre i FA-cupen.

I de kommende ukene venter flere tøffe oppgjør for Manchester United. Først skal de gjeste Chelsea i FA-cupen. Deretter venter Liverpool i ligaen. Laget skal også opp mot Arsenal og Manchester City i nær framtid.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?