Gå til sidens hovedinnhold

Christiane avgjorde

Med to flotte scoringer snudde Christiane Meløy Christensen kampen for Røa, som til slutt vant 2-1 mot Team Strømmen.

Røa: Jeg er fornøyd med å score to mål, smiler Christiane.
Etter flere sesonger i skyggen bak Røas mange landslagsspillere, så var det endelig 20-åringens tur til å ta steget frem i rampelyset. Bokstavelig talt.
For i den direktesendte TV2-kampen vanket det intervju med to-målsscoreren etter kampen, og det var et nyy bekjentskap for Christiane.
Det var litt flaut, sier Christiane beskjedent.
Men beskjeden var hun ikke ute på banen. Før pause skapte hun Røas største målsjanse på egenhånd, men skuddet ble reddet av Team Strømmens keeper Ingrid Bruserud.

Ufortjent

Team Strømmen var ikke i nærheten før pause, inntil Ida Elise Enget lagde 1-0 på en overgang etter at Røa hadde mistet ballen på egen halvdel.
0-1 til pause var selvfølgelig ufortjent, men Røa var ikke bra i medvinden. Ballen gikk litt for fort, og det ble sjelden noe farlig ut av det.
Vi hadde likevel troen på at vi skulle snu det, sier Christiane.

Fine mål

Og det tok bare to minutter av andre omgang før lagene var like langt. Christiane dro bort et par spillere, og traff meget bra på skuddet fra 17-18 meter.
Jeg har trent hardt i vinter, og fått bedre kondisjon. Dessuten har jeg blitt litt sterkere, sier Christiane.
Seiersmålet kom tyve minutter før slutt da Marit Fiane Christensen headet fri Christiane, som satte ballen kaldt i mål vi stolpen.
Det var Christianes fjerde seriemål for sesongen, og målene betyr også at Røa har kontakt med serieleder Kolbotn.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album