Gå til sidens hovedinnhold

Christiane i støtet

Christiane M. Christensen (20) har fått en ny vår i Røa-drakta. Mot Arna-Bjørnar puttet hun det viktige leder- målet etter bare 50 sekunder.

Røa: Veldig deilig å få en så tidlig scoring. Jeg fikk en pasning fra Lene (Mykjåland) som jeg bare tuppet i nettet, forteller Christiane.
Scoringen var hennes andre til nå i serien. Spissen har også startet samtlige seriekamper til nå, og har dermed all grunn til å smile fra øre til øre om dagen.
Det hjelper med tillit. Men jeg føler meg aldri sikker på en plass på laget, smiler Christiane.

Spenning

Røa-spilleren er opprinnelig bergenser, men flyttet til Oslo allerede som 11-åring. Siden den gang har hun vært Røa-spiller, og fra 2004 har Christiane vært a-lagsspiller for vestkantlaget.
Jeg fikk en del kamper i 2004, men så ble det en del færre kamper fra start. I fjor var jeg fast på våren igjen, men så ble det plutselig mye mindre spilletid på høsten, forklarer Christiane som nå håper på en hel sesong som fast inventar i Røas førsteellever.
Mot Arna-Bjørnar kunne hun juble for tre nye poeng sammen med lagvenninnene. Men tross 3-0, satt seieren ganske langt inne.
Det ble litt spennende ettersom det tok lang tid før vi fikk 2-0-målet. Det var deilig da det kom og enda deiligere da vi fikk 3-0 også. Uansett har vi fortsatt mye å jobbe med, innrømmer Røa-spissen.

Nordby fornøyd

Røa-trener Geir Nordby var opptatt med bryllup i helga, men fikk selvsagt med seg det pene resultatet.
Resultatmessig er jeg veldig fornøyd. Å få den tidlige scoringen ga oss et godt utgangspunkt, sier treneren.
Røa står med ti poeng etter fire kamper noe Nordby synes er bra.
Jeg er fornøyd med starten. Det eneste lille minuset er at vi ikke klarte å slå Asker hjemme, erkjenner Nordby.
Lørdag kommer Klepp til Røabanen. Selv om Røa i utgangspunktet skal være et bedre lag enn jærbuene, tar på ingen måte Nordby lett på oppgjøret.
Vi går på banen for å vinne hver kamp, men er i tillegg veldig ydmyke. De antatt dårligere lagene er blitt bedre, så det blir vanskeligere og vanskeligere å vinne kamper. Det er naturligvis bra for interessen rundt toppserien, mener Geir Nordby.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler