RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cissé: - Det er et mirakel

Sist oppdatert:
Djibril Cissé anser det som et mirakel at han er spilleklar allerede til kveldens Champions League-dyst mot Juventus.

Forrige gang Cissé hadde på seg den røde Liverpool-drakta, var mot Blackburn i oktober. Da brakk han beinet. Ingen hadde regnet med at spissen ville være tilbake denne sesongen. Ikke engang Djibril Cisse.

Fem og en halv måned senere er han fit for fight igjen. Han kan redebutere for Liverpool i kveld.

- Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er et mirakel at jeg spiller igjen på dette nivået. Jeg visste med en gang da jeg brakk beinet, hvor ille det var. Men jeg visste samtidig hvor heldig jeg var. Jeg visste at hvis legen hadde ventet bare noen minutter til, kunne jeg ha mistet foten. Jeg visste i tillegg at hvis det hadde vært et åpent brudd, ville det ikke ha vært noen sjanse for at jeg kunne ha spilt igjen. Det ville ha betydd slutten på karrieren min, sier Cisse til BBC Sport.

23-åringen forteller at skaden har satt livet i perspektiv. Han setter mer pris på alt nå.

- Jeg ser alt annerledes nå. Jeg ønsker å si til alle fotballspillere i verden, alle proffene som tror de har noe å klage på. Alle klager, vet du, om slike ting som å måtte løpe 30 minutter eller gjøre noe de ikke liker. Men det er meningsløst. Vi er så heldige. Jeg setter virkelig pris på det nå, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere