RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cissé: - Jeg kunne ha mistet foten

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Djibril Cissé sier at bruddet han pådro seg i oppgjøret mot Blackburn var så alvorlig at legene kunne ha risikert å måtte amputere foten.

Djibril Cissé brakk foten på to steder i oppgjøret på Ewood Park tidligere i år, og er ute av spill i opptil 18 måneder.

I LFC Magazines desemberutgave snakker han for første gang ut om skaden. I intervjuet kommer det frem at bruddene i foten var så alvorig, at franskmannen kunne risikert å måtte amputere leggen.

Hurtig reaksjon avgjorde
Hurtig reaksjon fra Liverpools medisinske støtteapperat hindret imidlertid et større omfang av skaden.

- Det legene gjorde da jeg ble båret av banen, var bare så viktig for min karriere. Det de gjorde i minuttene etter bruddene var vitale, sier Cissé til LFC Magazine.

Franskmannen forklarer:

- Beinet mitt var helt splittet, og jeg hadde ingen blodsirkulasjon i foten. De måtte gi meg medikamenter for å hindre smerten, og trekke beinet tilbake på plass med deres egne hender, sier Liverpool-spissen.

Karrieren kunne vært over
Hadde ikke Liverpools medisinske apperat handlet så raskt, kunne Cissés karriere vært definitivt over.

- Hadde legene ventet til jeg kom til sykehuset med å plassere foten på rett plass, har jeg blitt fortalt at jeg kunne ha mistet foten. Så seriøs var skaden, sier Djibril Cissé.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere