Gå til sidens hovedinnhold

Cissé ber om tålmodighet

Djibril Cissé har kun scoret to mål for Liverpool etter overgangen fra franske Auxerre I sommer. Nå ber han fansen vente med tålmodighet på flere scoringer.

Djibril Cisse ble kjøpt fra Auxerre for 140 millioner kroner i sommen. Men den franske spissen har ikke blitt den suksessen Liverpools fans hadde håpet på. Han har kun scoret to ganger for Liverpool, og har slitt med å finne frem til storspillet.

- Jeg har en ung datter I Frankrike jeg ikke får sett så ofte jeg ville. Så det har i perioder vært tøft for meg her siden jeg kom i juli, innrømmer Cissé overfor Premier Leagues offisielle nettside.

Ber om tid
Nå ber den franske landslagsspilleren lagkamerater, manager Rafael Benitez og ikke minst Liverpools fans smøre seg med tålmodighet. Så kommer scoringene, lover han.

- Jeg ber om at fansen er tålmodige. De har ikke sitt det beste av meg enda. Jeg lærer meg en ny type å spille fotball på i dette landet, spillet er mye raskere og mer fysisk enn det jeg er vant til.

Djibril Cissé mener det er for tidlig å karakterisere ham som et dårlig kjøp.

- Folk bør ikke dømme meg nå. Vi har bare spilt 11 kamper, minner spissen om.

- Med tiden vil jeg bli integrert fullstendig på Anfield, og jeg vil lære den engelske spillerstilen av mine lagkamerater. Da vil jeg markere meg skikkelig. Jeg kommer kanskje ikke til å score så ofte som jeg vil, men jeg vil sette ballen i nettet. Jeg takker Gud for den tilliten Benitez har vist meg hittil, sier han.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene