*Nettavisen* Sport.

Cisse lover 20 ligamål

Foto: (Reuters)

Djibril Cisse strutter av selvtillit. Nå lover han Liverpool-fansen minst 20 ligamål.

02.08.05 15:29

Djibril Cisse fikk en vanskelig start på sin karriere i Liverpool. Et komplisert benbrudd truet med å ødelegge hele karrieren, men franskmannen jobber knallhardt og målrettet, og var på sensasjonelt vis tilbake i spill allerede i vår.

I sommer har tester vist at Cisse er både den raskeste og mest spenstige i Liverpools stall.

- Jeg gjorde det til og med bedre enn i fjor, noe som viser hvor god jobb legene gjorde med meg. Det var viktig for meg å gjøre det bra, for akselerasjonen min var noe av det jeg var mest bekymret for under skaden min, sier Cisse til klubbens hjemmeside.

Klubbens dyreste kjøp lover fansen en ny utgave av Cisse kommende sesong. I fjor scoret han bare fem mål på 24 kamper.

- Jeg innrømmer at det var vanskelig i starten. De fleste utlendinger trenger litt tid på å venne seg til England. Denne sesongen skal folk få se et annet Liverpool og en annen Djibril Cisse. Jeg er klar nå. Dette skal bli min sesong. Det skylder jeg mine venner og all fansen som støttet meg.

Han mener han har forbedret seg siden tiden i Auxerre.

- Jeg mener at venstrebeinet mitt er bedre, og jeg er blitt bedre i lufta. Men jeg har fortsatt en del igjen, jeg er ennå ikke på Thierry Henrys nivå. Jeg har satt meg selv et mål. Jeg skal score minst 20 mål i Premier League denne sesongen. Det er oppnåelig. Jeg ser bare lykke i framtiden, sier Cisse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.