RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cisse med scoring i QPR-debuten

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Brukte 12 minutter på å finne nettmaskene.

ASTON VILLA - QPR 2-2:

- Vi har hentet ham fordi han er en spiller som kan score mål, sa QPR-manager Mark Hughes om Djibril Cissé da spissen signerte for klubben tirsdag.

Hvor mye research Hughes hadde gjort før han hentet franskmannen til London vites ikke, men faktum var at Cisse hadde scoret ett mål på 18 kamper under tiden i Lazio.

Brukte 12 minutter
Den tidligere Liverpool- og Sunderland-spissen har imidlertid sett bedre tider og kanskje kan oppholdet på Loftus Road bli en opptur for den raske spissen.

I onsdagens Premier League-oppgjør mot Aston Villa spilte han i hvert fall fra start og det skulle bare gå 12 minutter før Cisse startet nedbetalingen til QPR.

Shaun Wright-Phillips fikk et skudd blokkert og ballen havnet hos franskmannen. Fra rundt 13 meter banket han ballen forbi Shay Given og kunne feire på sedvanlig vis.

Etter 28 minutter fikk gjestene mer å juble for. En annen nykommer, Taye Taiwo, slo et innlegg som havnet på hodet til Villa-forsvarer Stephen Warnock. Backen satte ballen i eget nett.

Vertene, som startet med Darren Bent og Robbie Keane på topp, måtte vente 45 minutter på mål. Rett før pause satte Bent inn et typisk goalgettermål. Hans 100. scoring i Premier League.

N'Zogbia utlignet
QPR har vært særs aktive på overgangsmarkedet i januar og i tillegg til Cisse og Taiwo startet også tidligere Manchester City-spiller Nedum Onouha for londonlaget.

Sent tirsdag ble det også klart at Bobby Zamora skal spille for Lofthus Road-klubben i vår, men den bereiste spissen var ikke i lagoppstillingen til kampen i Birmingham.

Men selv med både nykommere på banen og en kjempestart på kampen, skulle likevel Hughes' menn slippe hjemmelaget tilbake i kampen etter pause.

Det skulle drøye, men etter 79 minutter sørget Charles N'Zogbia for 2-2. Stephen Ireland og Stlian Petrov gjorde forarbeidet, før franskmannen fikk en lett oppgave med å sette ballen i mål.

Flere mål ble det aldri på Villa Park, noe som betyr at QPR står på 21 poeng etter 23 kamper. Vertene på sin side har kapret 28 poeng på like mange kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere