RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

City bekrefter interesse for stjernetrio

Sist oppdatert:
Premier Leagues topplag vil forsterke.

Manchester City har allerede et mannskap som kan gjøre de fleste grønne av misunnelse, men de lyseblå fra industribyen er fortsatt på utkikk etter forsterkninger.

Klubbens sjefsspeider, Carlo Cancellieri, har den siste tiden tilbrakt mye tid i hjemlandet Italia og finsiktet en trio som de fleste toppklubbene sikler etter.

- Er interessert
Alle tre holder til i Napoli og har vært viktige bidragsytere for at klubben igjen er blant topplagene i Serie A. Det dreier seg selvfølgelig om Edinson Cavani, Marek Hamsik og Ezequiel Lavezzi.

- Jeg kan bekrefte at Manchester City er interessert i de tre spillerne. Dette er noe jeg mener burde gjøre Napoli-fansen fornøyd, sier Cancellieri ifølge Radio Crc.

Hvorvidt Citys frieri til stjernetrioen blir tatt vel imot blant Napolis trofaste kan vel diskuteres, men Cancellieri forklarer dette med at interessen for spillerne også setter Napoli på fotballkartet.

- Napoli er et lag på vei opp og klubben ønsker selvfølgelig ikke å selge sine beste spillere. Men styrken til Napoli er klubbens sjel og samholdet i spillergruppen, sier City-speideren.

- Liker Cavani
Manchester City er i samme gruppe som Napoli i Champions League denne sesongen og det første møtet mellom de to lagene, i England, endte med 1-1. Cavani scoret for italienerne.

- Spesielt Cavani er et mål for oss. Han er en spiller jeg liker veldig godt. Sett bort ifra Zlatan Ibrahimovic, så er han skarpeste spissen i Serie A, sier Cancellieri.

. Cavanis agent kjenner godt til Manchester Citys interesse for hans klient, fortsetter speideren.

Cavani, som er fra Uruguay, ble hentet til Napoli i 2010 fra Palermo og scoret totalt 26 ligamål for klubben forrige sesong. Så langt i høst har han lagd fire mål på åtte kamper i ligaen.

Tre av fulltrefferne kom imidlertid i 3-1-seieren over AC Milan den 18. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere