*Nettavisen* Sport.

City ble ydmyket

Foto: Reuters/Scanpix

Ble avkledt av Nottingham Forest i FA-cupen.

03.01.09 21:07

MAN CITY – NOTTINGHAM FOREST 0-3:

Nyrike Manchester City har ikke fått det helt til å stemme så langt denne sesongen, og halvveis gjennom seriespillet ligger Mark Hughes gutter på en litt skuffende 13.-plass i Premier League.

Og selv om det selvfølgelig tar tid å bygge opp et nytt storlag, blir likevel lørdagens FA-cuptap hjemme mot Nottingham Forest svært vanskelig å bortforklare for den walisiske manageren.

Til tross for at superbrassen Robinho ikke var på banen, så stilte de lyseblå med flere av sin største stjerner. Men da dommeren blåste av for full tid hadde de blitt både avkledt og ydmyket.

Nathan Tyson hamret inn 1-0 syv minutter før pause, mens Robert Earnshaw doblet ledelsen like etter. Ved begge scoringene kunne man imidlertid sette et stort spørsmålstegn ved forsvarsspillet til vertene.

Og kvarteret før full tid var ydmykelsen total. Dietmar Hamann tok innkast, men kastet ballen rett til Nottinghams Joe Garner. 20-åringen tok godt vare på gratismuligheten, og satte inn ball nummer tre i City-nettet.

Kampen var punktert, og et tydelig misfornøyd hjemmepublikum begynte allerede å forlate City of Manchester Stadium.

Forest på sin side, fikk en etterlengtet opptur. Det gmale topplaget har slitt i motvind i flere sesonger, men lørdag kunne de juble for en plass i FA-cupens fjerde runde.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag