RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City bommet på Terry

Foto: REUTERS/SCANPIX
Manchester City har mye penger å bruke opp, men ingen vil selge til dem.

Chelsea bekrefter på sin hjemmeside at de har avvist et bud på landslagskapteinen John Terry. Budgiver er ingen ringere enn Manchester City. Dette kan vel kalles litt vel optimistisk?

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

City la inn bud på kapteinen også forrige sesong. Det er ingen tvil om at pengene sitter løst i City og at de prøver seg på nesten alle toppspillere, selv om Mark Hughes har uttalt at han ikke kaster bort tid og penger på tull.

Chelsea overrasket
Ifølge Daily Mail, skal selveste City-sjef Garry Cook ha tatt kontakt med Chelsea-direktør Peter Kenyon for å diskutere Chelseas overtakelse av Daniel Sturridge. Dette skal ha overrasket Chelsea fordi de allerede har bestemt at domsutvalget i det engelske fotballforbundet skal avgjøre prisen.

På møtet skal Cook ha lagt frem et brev som inneholder budet på John Terry. Dette kom også som en overraskelse fordi Chelsea også tidligere har presisert at kapteinen ikke er til salgs.

Chelseas hjemmeside står det at:

- Det ble gjort klart for City, for andre gang, at vi ikke kommer til å gå inn forhandliger. På dette tidspunktet har også John (Terry) også gjentatt sin absolutte tilhørighet til Chelsea. Vi vil gjøre det klart, og vi sier det ikke igjen, at John er ikke til salgs.

Det skal også ha kommet som en overraskelse at City kom med et «latterlig lavt» tilbud på ca 300 millioner.

Skjelte ut Milan
City planlegger å komme med minst et storinnkjøp denne sesongen, og skal ha blitt veldig skuffet over at Kaká ikke ville dra til dem. Garry Cook skal ha skjelt ut Milan ledelsen da Kaká ble klar for Real Madrid, skriver Daily Mail.

City er også nærme en signering med Samuel Eto’o, men de føler at de blir brukt av spilleren på grunn av hans betalingskrangel med Barcelona. Eto’o kan komme på free transfer neste år, men vil likevel koste 250 millioner kroner å hente nå, i tillegg til rundt 100 millioner kroner i årslønn til den kamerunske spilleren. Kameruneren skal kreve flere millioner for å forlate Barcelona, men også flere millioner for å signere for City.

Et annet prosjekt, som er litt mer realistisk, er derimot Carlos Tevez som er forventet å ankomme klubben neste uke. Cook har allerede fått tak i Roque Santa Cruz denne sesongen, men Hughes venter stadig på en midstopper. Siden Terry var førstevalget kan nå City gå for Arsenals Kolo Toure.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere