RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City fikk ikke medhold

Foto: Alex Livesy / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester Citys stopperkjempe Vincent Kompany må sone fire kamper.

Det engelske fotballforbundet har avvist Manchester Citys klage på det røde kortet Vincent Kompany fikk i FA-cupkampen mot Manchester United, en kamp som for øvrig endte 3-2 i favør United.

Kompany fikk direkte rødt kort av dommer Chris Foy tidlig i første omgang for en tofotstakling på Nani.

Manchester City mislikte avgjørelsen til Foy svært sterkt og gjorde det umiddelbart klart at det ville bli sendt inn en forespørsel om å stryke det røde kortet, slik at Kompany skulle slippe å måtte sone.

Tirsdag ettermiddag melder Sky Sports at klagen ikke førte fram. Kompany må nå sone fire kampers karantene. Sammen med den obligatoriske utestengelsen på tre kamper for et direkte rødt kort, får han ytterligere én kamp fordi dette er hans andre røde kort denne sesongen.

Belgieren går dermed glipp av begge semifinalekampene mot Liverpool i ligacupen, samt seriekampene mot Wigan og Tottenham. 25-åringen kan tidligst være tilbake i City-laget i kampen mot Everton 1. februar.

Kompany har vært en av Citys beste spillere denne sesongen og regnes for å være en av Premier Leagues aller beste midtstoppere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere