RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City låner ut Ibrahim

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Manchester City har bestemt seg for å låne ut norske Abdisalam Ibrahim.

ANB: Den tidligere Fjellhamar-spilleren var ubenyttet reserve da Manchester City måtte nøye seg med 2-2 mot Leicester i FA-cupen i helgen. Nå kan imidlertid stortalentet forberede seg på betydelig mer spilletid i ukene som kommer.

Fredag ble det nemlig klart at City-manager Roberto Mancini slipper 19-åringen med somaliske aner på lån til Scunthorpe, melder sistnevnte klubb på sine hjemmesider.

Låneavtalen har riktignok ikke varighet på lenger enn én måned, og målet sett med City-øyne er naturligvis at unggutten skal samle erfaring. Samtidig trenger Scunthorpe sårt forsterkninger.

Ibrahim, som er fast inventar på det norske U21-landslaget, står bokført med tre obligatoriske kamper for Manchester City. Debuten kom i FA-cupen for nøyaktig ett år siden. Motstander var pussig nok Scunthorpe - laget han nå er utlånt til.

Scunthorpe-manager Ian Baraclough har vært på desperat jakt etter forsterkninger i angrepet den siste tiden, men mislyktes i å sikre seg Will Hoskins og Glenn Murray tidligere denne uka. Nå har han altså fått napp.

Det er ventet at Ibrahim, som har fått trøye nummer 20 i sin nye klubb, er med i troppen allerede til helgens møte med sterke Leeds.

Scunthorpe har slitt veldig på nest øverste nivå i engelsk fotball denne sesongen - og ligger i øyeblikket nest sist på tabellen. Laget har riktignok både én, to og tre kamper mindre spilt enn flere av sine konkurrenter.

Avstanden til lagene foran på tabellen er ikke avskrekkende.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere