City seirer i duell med Liverpool

Foto: Rebecca Naden / Pa Photos

Liverpool ønsker Gaël Clichy, men backen ser ut til å havne i Manchester.

Den troverdige avisen The Independent skriver torsdag at Liverpool tidligere denne måneden fikk avslag på et bud på fem millioner pund for Gaël Clichy, den franske venstrebacken som kun har ett år igjen av kontrakten med Arsenal.

Også Roma, som allerede har John Arne Riise i stallen, er blitt koblet til Clichy.

Nå skal Manchester City ha tilbudt Arsenal sju millioner pund, 60 millioner kroner, for 25-åringen. Avisen hevder at dette er nok til at Arsenal har innledet forhandlinger med City.

Fortsatt gjenstår det for partene å bli enige om pris og personlig kontrakt, men det anses som sannsynlig at Clichy blir Citys første kjøp denne sommeren.

I fjor betalte Manchester City 16 millioner pund til Lazio for venstrebacken Aleksandar Kolarov, men serberen overbeviste ikke i sin første sesong i Premier League. Manager Roberto Mancini skal heller ikke være fornøyd med hva Wayne Bridge har å tilby i denne posisjonen.

Bridge kobles nå til Liverpool.

Mancini er også på spissjakt, selv om italieneren rår over Emmanuel Adebayor, Edin Dzeko, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Jo, Craig Bellamy og Mario Balotelli. Ezequiel Lavezzi er visstnok en spiller Mancini beundrer, selv om Napolis president denne uka fleipet med at City ikke har råd til å betale hans utkjøpsklausul på 27 millioner pund.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.