RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

City slet uten de nye stjernene

Sist oppdatert:
De lyseblå har startet oppkjøringen.

ORLANDO P. – MAN CITY 2-0:

Hardtsatsende Manchester City har lagt sommerens første treningsleir til VM-landet Sør-Afrika, og lørdag testet klubbens spillere formen for første gang siden serieavslutningen.

Ingen av klubbens nye stjerner var imidlertid på banen, da de lyseblå spilte mot Orlando Pirates.

Tidlig i sesongen
Noen stor dag på jobben ble det heller ikke. En straffescoring av Lucas Thwala i første omgang, og en fulltreffer av Phenyo Mongala etter hvilen, var nemlig nok til å sikre hjemmelaget seieren.

City-manager Mark Hughes mener det er litt for tidlig i sesongen til at man kan forvente det helt store av hans mannskap.

– Akkurat nå er spillerne på veldig forskjellig nivå rent fysisk, men vi håper at det skal endre seg i løpet av de neste kampene. Vi er fornøyd med kampen, til tross for resultatet, sier han ifølge Reuters.

Vurderer spisstjerner
De lyseblå møter Kaizer Chiefs til ny kamp mandag, og Hughes vurderer nå om han skal gi Carlos Tévez og Roque Santa Cruz sjansen til å vise seg fram.

– Det er muligens litt tidlig å bruke dem, vi har ikke helt bestemt oss ennå. Kampformen deres er langt fra tilfredsstillende nivå, sier City-manageren.

Citys siste kamp i Sør-Afrika spilles mot Pretoria neste lørdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere