RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City-spiss ute med skade

Foto: AFP/Scanpix
Går glipp av seriestarten.

Manchester City-spiss Roque Santa Cruz sliter med en skade i kneet, og vil dermed ikke bli klar til sesongens første seriekamp mot Blackburn.

Paraguayaneren gjennomgikk en operasjon så sent som i april, men har likevel slitt med å bli helt frisk i kneet. Spissen har ikke vært på banen for City i sesongoppkjøringen.

– Vi håper han er tilbake i slutten av måneden. Jeg er villig til å gi ham den tiden han trenger, sier City-manager Mark Hughes til mcfc.co.uk.

Dermed får han ikke sjansen til å møte klubben han forlot i sommer. Manchester City betalte om lag 175 millioner kroner for å hente han fra Ewood Park.

De lyseblå lider imidlertid ingen nød i Santa Cruz' skadefravær. Klubben har et enormt utvalg av spisser, og folk som Carlos Tévez, Emmanuel Adebayor, Robinho og Craig Bellamy skulle være nok til at City likevel finner veien til nettmaskene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere