RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City-stjerne i ny skandale

Sist oppdatert:
Manchester City-stjernen Joey Barton (23) kan bli sendt hjem fra klubbens turne i Thailand etter å ha havnet i krangel med en 15-åring.

Manchester City, Bolton og Everton deltar i en turnering i Thailand. Da City-spillerne oppholdt seg i hotellbaren fredag morgen sprakk det for Barton da en 15 år gammel Everton-fan slengte med leppa.

Barton gikk i strupen på 15-åringen, og det endte med en heftig krangel. Lagkamerat Richard Dunne forsøkte å gå imellom. Da lot Barton ham også få høre det.

Nå risikerer midtbanespilleren å bli sendt hjem.

- Vi undersøker saken nå, men manageren har uttrykt sin misnøye med det som skjedde. Vi vil snu hver eneste stein i denne saken for å få hele sannheten ut, sier en City-talsmann til BBC.

Det er ikke første gang Barton er i problemer.

På klubbens julefest i fjor stakk han en tent sigarett inn i øyet på lagkamerat Jamie Tandy. Han fikk seks ukelønner i straff for episoden. I mai kjørte han så ved et ulykkestilfelle ned en fotgjenger i sentrum av Liverpool. Fotgjengeren brakk beinet.

For ett år siden ble han anklaget av Kevin Keegan for å ha startet bråk under en kamp mot Doncaster. Ett år etter City-debuten, som 21-åring, forlot han også arenaen i sinne etter å ha blitt utelatt fra laget som skulle møte Southampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere