City-styret holdt krisesamtaler

Foto: Getty Images

Stillingen til direktør i klubben, Garry Cook, er i fare etter skandalemail.

06.09.11 09:01

På mandag kom det fram at direktør i Manchester City, Garry Cook, tilsynelatende hadde sendt en mail der han harselerte med moren til City-spilleren Nedum Onuha sin kreftsykdom.

Anthonia Onuha er også agenten til sin sønn, og hun hadde informert direktør Cook og sportsdirektør Brian Marwood om at kreften «herjet» med henne. Deretter ble hun kopiert inn i en mail som Cook sendte til sportsdirektør Marwood, der det sto følgende:

«Brian, den herjer med henne! Jeg vet ikke hvordan du sover om natten. Du pleide å være så snill da jeg jobbet med deg i Nike - G»

Garry Cook hevder selv at kontoen hans har blitt hacket og at en intern etterforskning har blitt iverksatt. Den skyldige skal visstnok være funnet.

Nå melder imidlertid The Guardian at City-styret, med Sheikh Mansour i spissen, holdt krisesamtaler natt til tirsdag. Mansour skal være interessert i finne ut om Cook holder seg til historien han har fortalt, og om den kan bekreftes.

Garry Cook har også tidligere vært innblandet i kontroversielle situasjoner, blant annet har han havnet klammeri med en supporter og ønsker Uwe Rösler velkommen til Manchester Uniteds hall of fame. City-styret skal mene at denne situasjonen er mer skadelig og seriøs.

Høyststående kilder i klubben mener nå at Cook sin stilling er usikker. Ettersom Cook for øyeblikket befinner seg i Portland i USA, har etterforskningen blitt forsinket.

Anthonia Onuha håper det blir reagert mot Garry Cook.

- Sykdommen er svært stressende. Jeg gjennomgår kjemoterapi og strålebehandling, og dette året har vært traumatisk. Jeg ønsker ikke at noen skulle bidra til mer stress, men det er det de har gjort. Følelsen av ydmykelse er fortsatt til stede, uttaler Nedum Onuhas mor.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.