*Nettavisen* Sport.

City til topps for å bli?

Foto: Getty Images / All over Press

Ettersom Arsenal avga to poeng mot Southampton tirsdag, har Manchester City muligheten til å overta tabelltoppen med seier mot Tottenham.

29.01.14 12:23

Sportspills øvrige meny onsdag:
Tippetips:City til topps for å bli?
V65 Bjerke: Best på kapasitet
Dobbel jackpot i Viking Lotto: Vinn 139 mill. i kveld

Ukens midtukekupong består av fire kamper fra Premier League, en kamp fra League One, en kamp fra skotsk Premier League, en kamp fra tysk Bundesliga, en kamp fra Ligue 1 i Frankrike, en kamp fra Coppa Italia, to kamper fra Copa del Rey og avsluttes med en belgisk cupkamp.

Bonuspotten er nå kommet opp i ca 4 millioner kroner, og innleveringsfristen i kveld er kl 18.55.

1. Tottenham—Manchester City
Wow! Kan bli en riktigt severdig match dette. Manchester City har som kjent godt med offensiv kraft. David Silva, Sergio Agüero og Alvaro Negredo er alle nå helt skadefrie.

Forsvarsmessig er det dog fortsatt grunn til bekymring (slapp in to mål mot Watford i helgen). Tottenham kommer fra en sterk 3-1 seier borte mot Swansea og har ingen nye skader. 26 % på H er i underkant. HUB.

2. Chelsea—West Ham United
Båda lagen har har hatt et tøft kampprogram de siste ukene. Chelsea nøyde seg med 1-0 hjemme mot Stoke i helgen (FA-Cupen), og hadde egentlig full kontrroll. José Mourinho kan glede seg over en skadefri tropp bortsett fra Fernando Torres.

West Ham sliter med sin defensiv og får problemer med å stå imot. Chelsea vinner 3-1?. H.

3. Aston Villa—West Bromwich Albion
West Bromwich slet inledningsvis mot Everton. I alla fall rent offensivt. Fikk nesten ingenting fremover på banen, men spilte seg opp i andre omgang. Få spillere er skadet, men viktgige Stephane Sessegnon mangler og det svekker laget offensivt.

Aston Villa er svært ujevne, og såledesso også svært uforutsigbare. Gabriel Agbonlahor spiller ikke kveldens lokaloppgjør. HUB.

4. Sunderland—Stoke City
Definitivt ikke kveldens høydepunkt i Premier League, men Sunderland til 49% kan være en spennende sikkerkamp i kveld. Sunderland har prestert best mot de gode lagene denne sesongen, men det er slike hjemmekamper som dette som må vinnes om kontrakten skal fornyes. Når Sunderland samme nivået som mot Man United og Chelsea, så skal det være bra sjanse i kveld. Gus Poyet har rotert på mannskapet i det siste, så spillerne skal ikke være altfor slitne.

Stoke är ytterst begrenset, rent offensivt. Ikke mange kreative spillere i troppen, men vanskelig å slå. Målsnål hjemmeseier? H.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

5. Sheffield United—Peterborough United
League One. Jeg holder Peterborough høyt og hadde laget som "topp-fire-kandidat" før sesongen. Besitter riktig god kapacitet, men er fortsatt ustabile i sine prestasjoner. Crusiet mot tre nye poeng sist, men rotet bort en 3-0 ledelse. Lee Tomlin er suspendert.

Sheffield United har vært en skuffelse hittil og skal være klart bedre enn det tabellposisjonen indikerer. Må trolig klare seg uten Harry Maguire og Chris Porter (testes sent) i kveld. UB.

6. Celtic—Kilmarnock
Det kjennes nesten for enkelt å spike Celtic og siden vi jager penger, så velger vi å gardere og håper hjemmelaget tar for lett på oppgaven., nå som det er femten poeng ned til lag nummer to på tabellen. Antohony Stokes er fortsatt ute med karantene. HUB.

Kilmarnock har Kris Boyd i toppform og som gammel Rangers-spiller, er han nok bra sugen på å senke hjemmelaget.

7. Stuttgart—Bayern München
Stuttgart innser nok at de står foran en tøff match i kveld, ihvertfall hvis det Bayerns bortemath mot Borussia Mönchengladbah i helgen.

Pep Guardiola sendte da utpå er redusert lag, men det hadde ingen betydning. Mönchengladbach var sjanseløse og skal være glade for at det kun endte 0-2.

Arjen Robben, Frank Ribery og Bastian Schweinsteiger er ikke klar i kveld heller, men det luter mot borteseier uansett. B

8. Marseille—Valenciennes
Ligue 1.
Valenciennes har kapret sju poeng på sine tre siste seriekamper og er i form. Men trives ikke på Velodrome. På skadelistan er Bahebeck, P.A.Camara, A.Le Tallec och L.Rose, men trener Ariel Jacobs har ingen nye skader å ta hensyn til.

Marseille slapp å møte Radamel Falcao i helgen, men mötte likefullt et sterkt Monaco-lag og tapte 0-2. Defensivt var det igjen sårbart. Ny skade på Be.Cheyrou. A. Ayew saknes fra før. nde. Trolig H, men 71 % er for mye. HU.

9. Napoli—Lazio
Kvartfinale Coppa Italia. 2 kamp.
Lazio har tatt bra med poeng i det siste, men har også hatt marginene med seg både mot Udinese og mot Juventus i helgen der laget fikk spille over en omgang med enn man mer. Er no helmotivert i kveld, (Roma venter på vinnaren), men det ser litt tynt ut fremover da laget igjen må unnvære Miroslav Klose.

Napoli rotet bort to poeng hjemme mot Chievo i helgen, men gjorde det meste rett. 23 avslutninger på mål og tre i stengene forteller det meste om det. Har annonserat følgende tropp: Reina, Rafael, Colombo, Albiol, Britos, Cannavaro, Fernandez, Maggio, Reveillere, Uvini, Dzemaili, Inler, Jorginho, Radosevic, Bariti, Callejon, Duvan, Hamsik, Higuain, Insigne, Mertens, Pandev. Lukter hjemmeseier dette. H.

10. Athletic Bilbao—Atletico Madrid
Kvartfinale Copa del Rey. 2 kamp.
Begge lagene viste stor respekt for hverandre i det første møtet. Høy intensitet, men to lag som forsvarte seg godt.

Atlético Madrid tok vare på en av de få sjansene som var i kampen og leder 1-0 etter første møte. Diego Simeone har tatt med seg en sterk tropp til kveldens returmøte, men Arda Turan (bäst lagets bestemann mot Rayo i helgen) er ute. Athletic är fortsatt ubeseiret hjemme på "Nya San Mamés", men er ikke overraskende nok ikke favoritt i kveld. HU.

11. Barcelona—Levante
Kvartfinale Copa del Rey. 2 kamp.
Levante har mer eller mindre gitt opp etter å tapt 1-4 hjemme i det føste møtet sist uke. Trener Joaquín Caparrós hviler ihvertfall store deler av sin vanlige startellever og stiller trolig med følgende ellever: Javi Jiménez, Nagore, Vyntra, Juanfran, Nikos, Pedro Ríos, El Adoua, Camarasa, Rubén, Sergio, Ángel.

Barcelona har har fortsatt skader på Neymar og Andrés Iniesta. Dani Alves, Sergio Busquets samt Xavi hviles. En såkalt pliktseier i vente. H.

12. Gent—SV Zulte Waregem
Semifinale. Første kamp.
KAA Gent har ikke innfridd forventningene denne sesongen, men 2-1 seieren borte mot Genk i helgen var et klart lyspunkt. Tränaren Mircea Rednic rokerte på laget og skiftet taktik, det ga resultater. Laget har hatt problemer med det offensive spillet, men nyervervelsen Habib Habibou var en berikelse. Gent jager fortsatt en playoffplass i serien, men går også inn för cupen. HU.

96-rekker
1.Tottenham—Manchester City HUB

2. Chelsea—West Ham United H

3. Aston Villa—West Bromwich Albion U

4. Sunderland—Stoke City H

5. Sheffield United—Peterborough United UB

6. Celtic—Kilmarnock HU

7. VfB Stuttgart—Bayern München B

8. Olympique Marseille—Valenciennes HU

9. Napoli—Lazio H

10. Athletic Bilbao—Atletico Madrid HU

11. Barcelona—Levante H

12. KAA Gent—SV Zulte Waregem HU

Klikk her for å levere 96-rekkeren

432-rekker
1.Tottenham—Manchester City HUB

2. Chelsea—West Ham United H

3. Aston Villa—West Bromwich Albion HUB

4. Sunderland—Stoke City H

5. Sheffield United—Peterborough United UB

6. Celtic—Kilmarnock HUB

7. VfB Stuttgart—Bayern München B

8. Olympique Marseille—Valenciennes HU

9. Napoli—Lazio H

10. Athletic Bilbao—Atletico Madrid HU

11. Barcelona—Levante H

12. KAA Gent—SV Zulte Waregem HU

Klikk her for å levere 432-rekkeren

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.