Manchester Citys suksesstrener Pep Guardiola har blitt en svært populær mann i England. Forrige sesong vant de lyseblå Premier League, og etter at Erling Braut Haaland signerte for klubben tidligere i år, kan det gå mot gjentakelse av bragden.

«Pep» har virkelig fått sving på sakene for City, men han er ikke det eneste medlemmet i Guardiola-familien som har vekket oppmerksomhet. Datteren Maria er nemlig et stjerneskudd på internett. 21-åringen har flere hundre tusen følgere i sosiale medier, og virker å leve livets glade dager som influenser.

Eldst blant søsknene

Guardiolas datter, som er den eldste i søskenflokken på tre, er i ferd med å få et hett navn i Spania, hvor familien kommer fra. Det er sammen med kona Cristina Serra, at Guardiola har døtrene Maria og Valentina, i tillegg til sønnen Marius.

Barna er henholdsvis 21, 20 og 13 år.

Og mens de yngste lever mer anonyme liv, har datteren Maria altså skapt seg en plattform i sosiale medier. Ifølge Mirror er hun i ferd med å bli en stor influenser, i tillegg til å være student i London.

Les også: Haaland kåret til månedens spiller i Premier League

Får råd av kona

På Instagram deler datteren stadig bilder fra ulike feriedestinasjoner, og virker å være spesielt opptatt av mote og klær. Bakgrunnen for det skal være at moren kommer fra en familie som eide en klesbutikk i Barcelona. Peps kone, Cristina Serra, skal ha jobbet i butikken gjennom barndommen, i tillegg til å ha tatt flere modelloppdrag.

Serra ble senere skribent og journalist, men har bevart interessen for mote. Det er visstnok hun som skal ha æren for stilen til City-treneren selv. Guardiola stiller ofte opp i moteriktige antrekk når de regjerende seriemesterne spiller kamper.

Les også: Sjokkeres over det som skjer i fransk fotball: – Det kan ikke være riktig

Skaper overskrifter

Til tross for at Serra og andre medlemmer i Guardiola-klanen holder en lav profil offentlig, har eldstedatteren tatt en litt annen vei. I tillegg til alle følgerne i sosiale medier, har 21-åringen også rukket å skape overskrifter rundt eget kjærlighetsliv.

I fjor ble hun flere ganger observert sammen med den daværende Tottenham-spilleren Dele Alli. Pep Guardiolas Manchester City har flere ganger møtt Tottenham, hvor datterens flamme da spilte.

Les også: United-stjernen om Solskjærs siste United-mareritt: – Der og da følte jeg at noen måtte beskytte ham

Forholdet virket imidlertid å ha tatt slutt like etter at bildene av de to gikk sin seiersgang på nett. Alli spiller i dag i den tyrkiske klubben Besiktas, på lån fra Everton.