Gå til sidens hovedinnhold

City vil tilby Arni kontrakt

Manchester City-manager Kevin Keegan bekrefter at han ønsker å skrive korttidskontrakt med tidligere Rosenborg-målvakt Arni Gautur Arason.

Den islandske landslagskeeperen er i disse dager på prøvespill i City, som sliter på keeperplassen etter at David Seaman ble skadet.

Keegan ønsker seg to nye keepere i stallen, og Arason ser ut til å bli en av dem.

- Når du forsøker å skaffe en ny keeper, har du mange baller i luften til å begynne med. Etter hvert ender du med en liste over aktuelle, og i den perfekte verden ser du hvem du aller helst vil ha og går for ham. Noen ganger kan det gå galt, og da går du for nummer to, og det er der vi er for øyeblikket, sier han.

- Det faktum at Arni kan komme hit er som et resultat av omstendighetene hans, sier Keegan til klubbens hjemmeside.

- Ingenting konkret

Arni Gautar Arasons agent Kjetil Osvold ville imidlertid ikke si så mye om kontrakten tirsdag kveld.

- Nå skal han først trene med City onsdag, så får vi se. Foreløpig er det ikke kommet frem noe konkret, sier Kjetil Osvold til TV 2-sporten.

Han sier videre at han vil avvente situasjonen, og vil komme tilbake med mer når noe mer endelig er fastslått.

Sju uker siden sist

Det er sju uker siden Arason spilte kamp sist, så Keegan må vurdere Arason på bakgrunn av prestasjoner et godt stykke tilbake i tid. Det ser han ikke på som noe problem, skriver NTB.

- Jeg tror at uansett hva som hender og ut ifra hva vi har sett av ham, så vet vi at han er en internasjonal keeper. Vi vil bare være sikre på at han er skadefri og i form, og hvis han er det kan vi tilby ham en korttidskontrakt.

Arason, som har 33 landskamper, er uansett ikke aktuell til lørdagens kamp mot Blackburn. Danske Kevin Ellegaard er ventet å spille den kampen, med mindre Keegans andre keeperkjøp er på plass innen den tid.

- Jeg tror ikke det er realistisk at Arni står mot Blackburn, sier Kevin Keegan.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer