*Nettavisen* Sport.

Clijsters jakter kamptrening i Brisbane

Brisbane, Australia (NTB-AFP): Kim Clijsters hadde små problemer med å slå rumenske Simona Halep i første runde i Brisbane International i tennis søndag. Nå ser hun fram til mer kamptrening.

Hun vant turneringen i 2010 etter å ha slått Justine Henin i en klassisk finale, men de siste sju månedene av 2011 slet hun med skader. Derfor er det ekstra viktig for henne å få så mye kamptrening som mulig før Australian Open.

Søndag ble det 6-1, 6-4 over den rumenske jenta, og det var en klar og overbevisende seier.

- Det er viktig for meg å finne kamprytmen så raskt som mulig. Jeg må ha så mange kamper som mulig, og jeg håper å få muligheten til å spille en del kamper her, sa Clijsters etter søndagens kamp.

- Jeg synes åpningskampen mot Halep her i Brisbane var ganske bra. Noen feil gjorde jeg, særlig i det andre settet, men de feilene blir borte med mer kamptrening, la hun til.

Tidligere på dagen søndag fikk den tidligere French Open-vinneren Francesca Schiavone vel lett kamp da motstanderen hennes i den første runden i turneringen, kasakhstanske Ksenia Pervak, trakk seg på grunn av sterk hodepine. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.