Superspiss Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år i oktober, men svensken holder fortsatt koken og vel så det. Veteranen er en viktig mann for AC Milan i Serie A.

I løpet av en lang karriere har spissen vært innom klubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Manchester United, PSG og han var også noen år i LA Galaxy.

Svensken har legendestatus både på og utenfor banen, men ifølge tidligere lagkompis Ashley Cole kan han være ekstremt krevende å spille sammen med til tider.

LES OGSÅ: Zlatan-innlegg skapte spekulasjoner. Nå svarer landslagssjefen: - Uaktuelt

Cole: - To personligheter

Som gjest i TV-programmet «A League of their own», letter nemlig den tidligere Arsenal- og Chelsea-mannen litt på sløret om hvordan Ibrahimovic er.

Han kan forteller at det er en forskjell på hvordan 39-åringen oppfører seg når han er foran et TV-kamera, kontra hvordan han er inne i garderoben.

- Han har to personligheter. I garderoben var han enestående, stille og ydmyk. Men i prat med media var han en gud, forteller den tidligere venstrebacken ifølge Daily Mail.

- Men det var dager da han kunne komme inn i garderoben og virkelig gi folk klar beskjed om hvor dårlig førstetouch de hadde, at de ikke løp nok og at de var trege. Da han kom foran et TV-kamera, endret personligheten hans seg helt, sier Cole.

- Helt seriøst

Engelskmannen spilte i LA Galaxy i perioden 2016 til 2018. Den svenske storscoreren var på sin side i MLS-klubben i perioden 2018 til 2019.

Cole minnes at de to hadde en konfrontasjon i garderoben.

LES OGSÅ: Hope Solo provosert av Zlatan-uttalelser: - Han er en hykler

- Han forsøkte seg på meg én gang. Han løftet hendene, forteller Cole.

- Da sa jeg bare: «Senk de faens hendene dine». Det er seriøst, helt ærlig. Jeg tenkte at han kanskje hadde et poeng, men du kan ikke oppføre deg slik, forteller 40-åringen.

Ashley Cole la støvlene på hylla i 2019 etter et kort opphold i Derby, mens Zlatan som allerede nevnt fortsatt spiller aktivt for italienske AC Milan.

Der scoret han 17 mål på 27 kamper sist sesong. 39-åringens opphold i LA Galaxy var også svært vellykket og det ble 53 scoringer på 58 opptredener.