RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cole kan koste Chelsea dyrt

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Premier League har besluttet å etterforske påstanden om at Chelsea har hatt et ulovlig møte med Ashley Cole forrige søndag etter at nye bevis har kommet for dagen.

- Styret i FA Premier League møttes i dag (søndag) og har besluttet å sette i gang en formell undersøkelse for å finne ut om Chelsea har brutt Premier Leagues regelverk ved å komme med tilnærmelser mot en spiller som er under kontrakt med en annen klubb, skriver Premier League i en uttalelse søndag.

Dersom de finner at Chelsea har brutt reglene risikerer ligalederen poengtrekk. Arsenal-managerArsene Wenger uttalte i lørdag at han ikke ønsket at London-rivalene skulle straffes på denne måten, men etter at nye bevis har kommet for dagen bestemte Premier League søndag å sette i gang etterforskning.

To vitner
Ifølge the News of the World har en anonym undersjef ved et hotell i London sett Cole og hans representant Jonathan Barnett møte Chelseas administrerende direktør Peter Kenyon, Jose Mourinho og agenten Pini Zahiva på hotellet.

I tillegg skal en person som så Mourinho og Cole forlate hotellet, ha undertegnet et skriftlig vitnemål.

- Jeg ble så sjokkert at jeg var nødt til å se en gang til, men det var ingen tvil om at det var dem, seier vedkommende til avisen.

Hevder uskyld
Mourinho har hele tiden hevdet at han befant seg i Milano den dagen det påståtte møtet skal ha funnet sted.

Men avisen skal også ha et tredje bevis for at møtet fant sted, en kredittkortkvittering fra agent Pini Zahiva som betalte regningen etter møtet på hotellet.

Alle bevisene avisen sitter på skal ha blitt overlevert til Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere