RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cole kjemper for VM-billett

Sist oppdatert:
Etter en sesong der Arsenals venstreback Ashley Cole stort sett har gått skadet, er han nå endelig tilbake for å kjempe om en plass i Englands VM-tropp.

Siden oktober har det bare blitt 60 minutter med Premier League-fotball på Arsenals Ashley Cole. Årets sesong har vært preget av skader, og nå kjemper venstrebacken en kamp mot klokka for å sikre seg billett til sommerens sluttspill i Tyskland.

Torsdag spilte han reservelagskamp, og mandag kan han endelig få sjansen til å spille førstelagsfotball igjen.

- Jeg kan spille de tre siste kampene i serien, og blir jeg tatt ut i VM-troppen, er det tre oppkjøringskamper til før det starter. Da burde jeg rekke å komme i form, mener Cole, ifølge Sky Sports.

Englands landslagssjef Sven-Gøran Eriksson har tidligere uttalt at Cole må spille flere kamper dersom han skal være aktuell for troppen. 23 mann får være med på sommerens høydepunkt for alle fotballspillere.

Men selv om Ashley Cole selv føler seg klar, er ikke manager Arsene Wenger like sikker.

- Ashley spilte torsdag, og klarte seg bra, men når det gjelder mandagens kamp føler jeg ikke det er mye å forandre på i forsvarsrekka. Kanskje Ashley kan komme innpå, men Clichy har klart seg bra, sier Wenger til Sky Sports.

Uten Cole har Arsenal til tider slitt i årets Premier League, men i Champions League har The Gunners gått helt til finalen. Og det uten å slippe inn mål på 10 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere