*Nettavisen* Sport.

Cole og Edu slipper unna

Arsenal-duoen Ashely Cole og Edu slipper straff fra FA etter bråket i sluttminiuttene av Permier League-oppgjøret mot Manchester City.

Det var like etter at City-spiss Nicolas Anelka hadde redusert til 1-2 mot gamleklubben at tumultene oppsto. Anelka og Ashley Cole føk i tottene på hverandre da franskmannen ville ta med seg ballen tilbake til midtstreken for å få spillet raskt i gang.

Det hele endte med at Anelka fikk rødt kort, mens Ashley Cole og Edu, som også blandet seg inn i tumultene, bare fikk se det gule.

I dag har kampens dommer, Alan Wiley, bekreftet overfor FA at han fikk med seg alt som skjedde. Da kan ikke forbundet gripe inn i saken i ettertid.

City-manager Kevin Keegan uttalte etter kampen at klubben ikke ville anke Anelkas røde kort, fordi det ville være "bortkastet tid". I dag ble det imidlertid kjent at Anelka likevel har appellert til FA.

Derfor kommer FAs såkalte videopanel til å se gjennom episoden på nytt for å vurdere Anelkas appell. De vil imidlertid ikke behandle Edu og Coles gule kort.

Les også:
Kampfakta og spillerbørs Arsenal - Manchester City
Røde og gule kort i Premier League
Karantener i Permier League
Permier League-tabellen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.