Gå til sidens hovedinnhold

Coleman: - Se opp neste år

Fulham har fullført en sesong langt høyere på tabellen enn ekspertene tippet. Nå mener manager Chris Coleman at laget blir enda bedre neste år.

BOLTON - FULHAM 0-2: – Da Jean Tigana sluttet i fjor sa mange at de franske spillerne ville følge etter. Men det har de ikke gjort - og de har levert varene hele sesongen, sa Coleman etter kampen ifølge AP.

To mål av amerikanske Brian McBride (31) sørget for en solid avslutning for Colemans menn, som havnet på 9. plass i årets Premier League.

Tippet ned

Etter at laget mistet Tigana i fjor og tapte mange kamper på slutten av sesongen, var det mange som tippet laget på nedrykksplass denne sesongen. Men Coleman & Co. har imponert – selv etter salget av stjernespissen Louis Saha til Manchester United.

– Vi bør bli enda bedre neste år. Da returnerer vi til vår egen stadion, Craven Cottage, og vi bør være attraktive for mange nye spillere, sa Coleman, som selv måtte legge opp som Fulham-spiller etter en alvorlig bilulykke.

Ny spiss?

Coleman ønsker seg først og fremst en ny spiss, selv om McBride har imponert i sesongavslutningen.

– Brian er fantastisk. Han gir alltid 100 prosent og scoringene hans har ført oss et hakk høyere på tabellen. Men vi trenger nok litt flere skuddsalver på topp, sa Coleman.

Nye legender?

I Bolton-leiren er det også grunn til jubel. Åttende plass er klubbens beste plassering på mange år.

– Vi bygger et dynasti her nå, et dynasti som kan konkurrere med gamle Bolton-legender, sa manager Sam Allardyce.

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen