RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Coles Arsenal-fremtid usikker

Sist oppdatert:
Ashley Coles fremtid på Highbury er høyst usikker. Den Chelsea-aktuelle engelske landslagsbacken nekter å binde seg til Arsenal.

Cole ble siktet av FA etter at han tidligere i år hadde et ulovlig møte med Arsenals erkerival Chelsea. Kontakten skal ha funnet sted på et hotell i London i januar.

Arsene Wenger har gjort gjentatte forsøk på å overtal Cole til å skrive under på en ny kontrakt, men venstrebacken nekter å binde seg til Highbury-klubben.

- Det er en veldig vanskelig avgjørelse for meg, innrømmer Cole på spørsmål om han kommer til å bli værende i Arsenal også neste sesong.

Møter Chelsea onsdag
Arsenal møter nettopp Chelsea på Stamford Bridge i Premier League førstkommende onsdag, men Cole fastholder at han ikke har mistet fokus før storkampen.

- Selvfølgelig kommer Chelsea-kampen til å bli skikkelig tøff. Men for meg, blir det en helt normal kamp, sier han ifølge Sky Sports - vel vitende om at han har satt ny fart i spekulasjonene om at han er på vei til Arsenals erkerivaler.

Cole er ikke redd for at Arsenal-fansen kommer til å vende ham ryggen i oppgjøret.

- Jeg er vandt med at media henger på meg, så jeg tror ikke fansen kommer til å påvirke meg, mener den engelske landslagsspilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere