Gå til sidens hovedinnhold

Columbus vant uten Tollefsen

Henger overraskende godt med i sluttspilljakten.

COLUMBUS - COLORADO 3-0: Ole-Kristian Tollefsen (24) har vært inn og ut av Ken Hitchcocks Columbus Blue Jackets denne sesongen. Natt til onsdag var han ute, men neste kan han han like gjerne være inne igjen.

Uansett gleder han seg sikkert over 3-0-seieren over Colorado Avalanche.

Blåjakkene har aldri klart å kvalifisere seg for sluttspillet i NHL, og pleier på denne tiden av året ikke lenger å ha noe håp om å bryte den trenden. Men denne sesongen henger det unge laget godt med.

Etter 54 av 82 kamper befinner Columbus seg på niendeplass, en plass nedenfor sluttspillstreken, med like mange poeng som Minnesota på åttendeplass og kun to poeng bak femteplassen til Dallas Stars.

Det betyr at Columbus Blue Jackets og general manager Scott Howson vil satse på å hente inn umiddelbare forsterkninger før overgangsvinduet stenger, ikke bare langsiktige forsterkninger, som tidligere.

Klubbens største problem akkurat nå er at det unge stjerneskuddet Steve Mason sliter med kyssesyken og at andremålvakten Pascal Leclaire er skadet resten av sesongen, men så lenge Dan LaCosta holder buret rent, som mot Colorado, er det problemet ikke merkbart.

Andrew Murray, Jason Williams og Fredrik Modin scoret alle i tredje periode da Columbus vant 3-0 over Colorado foran 14.506 tilskuere i Nationwide Arena.

Neste kamp spiller hjemme mot Detroit natt til lørdag. Da er forhåpentligvis Ole-Kristian Tollefsen tilbake på laget.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken