*Nettavisen* Sport.

Comebacktid for Fevang

Odd Grenland håper at Morten Fevang torsdag spiller sin første kamp for sesongen når Lillestrøm kommer til Skien.

04.05.05 16:29

Morten Fevang har i flere år vært en av Odd Grenlands viktigste spillere. Denne sesongen har han slitt med skade. Onsdag trente han imidlertid for fullt. Dermed er han høyaktuell for en plass i startoppstillingen i torsdagens kamp mot Lillestrøm, forteller trener Gaute Larsen.

- Morten er en kvalitetsspiller. Han har vært ute i tre uker med strekk i leggen. Har trent bedre enn noen gang i vinter, har grunnlaget som skal til. Men vi tar ut laget først i morgen, sier Larsen til TV 2 Nettavisen.

Også Per Nilsson var tilbake i trening onsdag. Trolig spiller begge fra start mot LSK.

God hjemmestatistikk
De fem siste møtene mellom Odd og Lillestrøm i Skien har endt med 15 poeng til hjemmelaget, og 17-5 i målforskjell i favør av hvittrøyene. Det er en statistikk Arne Sandstø håper blir enda bedre i morgen.

- Det blir en tøff kamp. Lillestrøm kommer til å gå aggressivt ut, de er veldig kompakte i sin måte å spille på. Vår hovedutfordring blir å få til god variasjon og høyt tempo i spillet, sier Odd-treneren til TV 2 Nettavisen.

Skienslaget har hatt en sesonginnledning midt på treet. Fire jevne kamper har gitt to seirer, en uavgjort og ett tap. Fem poeng holder til en foreløpig åttendeplass. Det er Sandstø langt fra fornøyd med.

- Nei, jeg er ikke fornøyd. Vi var bedre enn Tromsø i seriestarten, for ikke å snakke om Aalesund-kampen. Der var vi fem klasser bedre, og ble utsatt for et stort ran. Og mot Fredrikstad sist førte vi store deler av kampen, mener Sandstø, som er den første til å innrømme at laget hans har et problem foran mål.

- Vi er for dårlig foran mål. Det har med både flaks og dyktighet å gjøre. Men vi produserer mange sjanser, og slipper motstandern lite til foran vårt mål. Der er vi helt på topp i Norge.

Gjensyn med gamle kjente
Torsdagens møte med Lillestrøm byr på gjensyn med gamle kjente for Skiens-publikummet. Anders Rambekk spilte seks sesonger i Odd før han forsvant til Romerike. Keeper Heinz Müeller var innom i fjor høst, før han slo følge med Rambekk til Åråsen.

- Det er to veldig hyggelige gutter, men det tenker vi ikke på. Her går poengene foran alt annet, understreker Sandstø.

Tidligere i uken ble det kjent at LSK også ønsker å hente duoen Espen Hoff og Morten Fevang fra rivalen. Men Sandstø frykter ikke at Odd Grenland skal bli stemplet som farmerlaget til Lillestrøm.

- Slike overganger er helt vanlig i dagens fotball, så dette må vi regne med. Men når alt kommer til alt er det vi som styrer dette. Vi ønsker svært gjerne å ha Morten og Espen med videre, og jeg regner med at de signerer nye kontrakter over sommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.