*Nettavisen* Sport.

Conrad i knallform

Tyskfødte Conrad Lugauer har hatt en knallstart på sesongen både som trener og kusk og er vår mann bak tirsdagens V65-banker på Jägerso.

12.02.13 16:17

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Brighton mener alvor
V4 Bollnäs: Gjør Steinlager stolt!
Lunsjtrav Bjerke: Hamre regjerer
Dobbel V5 Forus: Preston også på travbanen
Oddstips 2: PSG kan overraske

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Bollnäs i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til en V65-omgang på Jägersro i Sverige og en dobbel V5-omgang på Forus i Stavanger.

Sportspill har hatt enorm suksess med DD-spillene i en lang periode nå, og på Drammen travbane i går ble det igjen veldig lukrativt å følge våre DD-forslag.

En herlig DD-banker ble satt i form av tredjevalget Quickfire, og da var grunnlaget lagt for fine penger. Det ble 1589 kroner tilbake på forslagene på hhv 200 og 400 kroner, og i tillegg fikk vi V5A på 2552 kroner.

Conrad Lugauer etablerte seg som travtrener i Sverige i 2004 og er mer enn noe annet kjent for elitehesten Copper Beech. Lugauer hadde en bra sesong i fjor og hans stallhester tok 66 seire og kjørte inn nesten 5 millioner SEK. 2013 har startet glimrende og stallhestene har allerede vunnet ti løp på kun 64 starter. Trenere og kusker i form liker vi å spille og allerede i V65-1 på Jägersro i kveld finner vi vår banker.

Det handler om 9 Nomea Sas som er ei meget bra hoppe for klassen, og vi synes hun har tjent lite penger i forhold til faktisk kapasitet. Hun står litt tøft inne i dette løpet på pengene, men vi tror ikke det betyr så mye. Sporet er perfekt, og vi synes hun er meget spillbar som et foreløpig andrevalg i spillet! Hun fikk tredje på 15.8 full vei etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har da normalt gjort godt.

Løpet sist ble vunnet av gode Remember Laser, og Nomas Sas ble brukt ganske hardt underveis den dagen. Da var det en sterk prestasjon å bli tredje, og selv om hun møter gode Credit Coger i kveld, mener vi Diamond Way-datteren som trenes av Conrad Lugauer skal ha en meget bra vinnersjanse. Credit Coger har trukket et vrient ellevtespor og da klinker vi til med Nomas Sas som vår V65-banker i kveld.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Vi synes 2 Elite Aggerup og 11 Broslätts Rapide i V65-4 skiller seg klart ut, og vi står på den duoen på samtlige spilleforslag. 2 Elite Aggerup er en vinnerhest som har slitt mye med helsen i karrieren, men det virker nå som at det helsemessige er bedre enn noen gang. Good As Gold–sønnen er meget rask fra start, og kommer Kasper K. Andersen seg til tet med den Løvgren–trente vallaken er mye gjort (kjemper som en løve fra spiss).

11 Broslätts Rapide er dog i sitt livs form, og han virker til å bli bedre og bedre for hver start. I den siste starten fikk han et smørløp, men han gikk i mål med mye krefter spart til en sikker seier. Bakspor er ingen fordel da Daguet Rapide–sønnen er meget rask fra start, og det er litt usikkert hvordan den urutinerte lærlingen Gerald Vella (kun kjørt 3 løp i år og 19 i fjor) løser oppgaven. Skal uansett regnes med vinnersjanse om kusken ikke roter seg bort, og vi føler oss ganske sikre på at vinneren nå er nevnt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
Ikke som best i den siste starten var 3 Streetwise som kommer ut i V65-5 i kveld, men i følge Uhrberg var det banen som felte Self Possessed–sønnen den dagen (fikk et meget også et meget tøft løp den kvelden). Forut for den starten viste vallaken meget fin form (toer på 15.7 full vei i den nest siste starten), og vi synes ikke han møter noe spesielt tøft selskap denne gangen.

Litt klaff med posisjonene samt han er tilbake der han skal være, speeder han fort ned denne gjengen til slutt. Et ubeskrevet blad er 11 Have No Times snakk om (vunnet 14 av 33 starter), men normalt skal denne trenge et løp i kroppen etter litt pause. Vi synes Streetwise skal være favoritt (andrevalg i spillet), og han er kun markert på hver tredje kupong.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.